Kuřecí maso se zelenými fazolkami a rýží
od 6. měsíce

Ingredience:
kuřecí maso
zelené fazolky
1 lžíce rýže
voda
olej/máslo
Postup přípravy:
Omyté kuřecí maso nakrájejte na malé kousky a dejte vařit do vody spolu se zelenými fazolkami. Vše uvařte s trochou oleje nebo kouskem másla do měkka. Zároveň uvařte do měkka rýži. Uvařené kuřecí maso a fazolky s částí vody rozmixujte, propasírujte nebo rozmačkejte a poté přimíchejte rýži. Pokrm můžete zjemnit přidáním kojeneckého nebo mateřského mléka.
Upozornění k receptům na příkrmy pro kojence:
Rozdělení receptů podle věku je pouze orientační. Jídelníček kojence by měl být sestaven s ohledem na individuální snášenlivost jednotlivých potravin. V případě pochybností o způsobu výživy dítěte se obraťte na svého lékaře.
Související články
Nově založená témata v diskuzi
strie
Poslední příspěvek: 23.4.2025 v 10:21
kremy na ekzem
Poslední příspěvek: 23.4.2025 v 10:20
Dovolená
Poslední příspěvek: 9.1.2025 v 18:37